Silkeborg honning
  • Forsiden
  • Honning Sælges
  • Bier sælges
  • Biavl
    • Skadedyr i biavl
    • Rutine arbejde
    • Bigårde
    • Dronningeavl
    • Honning behandling
    • Biracer
    • Teori
    • Live stadevægt
    • Temperatur overvågning
  • Hvepsefjernelse i Århus
  • Kontakt
  • instantgramlink
  • fb
  • youtube
  • flattr

Honning røring / podning

I Danmark har vi tradition for at rører vores honning, så den bliver smørbar og lind.
Røring af honning er en kunst som 9 ud af 10 biavlere ikke mestre, og jeg er en af dem der ikke mestre det.
Derfor poder jeg altid min honning.

Læs mere: Honning røring / podning

Lynghonning høst

Lynghonning er helt unik både i smag og viskøsitet.
Lynghonning er nemlig  thixotropisk, hvilket betyder den er som en tyk gele når den er stillestående, men bliver flydende når den er i bevægelse.
Der er en ejendommelig egenskab, og alleførste gang jeg høstede lynghonning så endte jeg med en si fuld af honning som ikke kunne løbe igennem.

Læs mere: Lynghonning høst