Så fik jeg den første sending fra Kina.
Jeg vil gerne give min kæreste Victoria hvis modermål er kinesisk en stor tak, for at hjælpe mig med at finde dem rigtig billigt og bestille dem via kinesiske hjemmesider. Det har sparet mig og dette projekt for et betydeligt beløb.

Pakken består af en masse legetøj som jeg glæder mig til at få til at spille.

 

Komponenter til livestadevægt
Første sending fra Kina af komponenter

Min første sending af komponenter består af en orange pi, der er en kinesisk kopi af raspberry pi med et tvist, der gør den stærkere end raspberry pi'en. Jeg har også investeret i en raspberry pi, fordi der er et meget større udviklingsmiljø omkring raspberry pi, og da jeg starter noget nær et 0 punkt indenfor denne teknologi, er der rart med et stort community af udviklere. Målet er at slutproduktet skal køre på en orange pi.
Ligeledes har jeg snskaffet microcontrollere, idet de et eller andet sted er skabt til denne type opgave.
Microcontroller kan køre på et batteri og programmeret fornuftigt så kan de kører i årevis. Det må være sådanne elementer der er i en professionel vægt.

Sidst men ikke mindst har jeg modtaget de første og billigeste vægt sensorer. Der er tale om 4 stk der hver kan måle op til 50 kg. og det er de samme der er i en badevægt. Jeg har læst mig til de er problematiske med konstant vægt, idet deres målinger vil drive, således at målinger kan svinge med flere kg. 4 af dem under et bistade. f.eks en under hver ben af et trugstade, så bør man være dækket ind. tvivler på et trugstade nogensinde kommer over 200 kg. selv hvis det er fuldt læsset med honning.
At en badevægt et stabil skyldes at den nulstilles og konfigureres hver gang du tænder den, konstant vægt er en anden udfordring.
Derfor har jeg bestilt nogle sensorer der kan kræve konstant vægt, og indtil de kommer skal der leges med 'badevægt' sensorerene og der skal undersøges hvor slemt de driver.

Jeg skal nok lægge en nørde video op når jeg får det til at spille, jeg glæder mig som et lille barn :D